søndag den 22. maj 2016

Top 10 - Dame Solbriller 2016

Dame Solbriller 2016

Top 10 - Dame Solbriller 2016

Top 10 - Bedste damesolbriller 2016. Her finder du de bedste dame solbriller, sol eller ej, solbriller er et must-have tilbehør til sommeren. Med en bred vifte af stilarter på markedet - fra halvfjerdser inspirerede katte-øjne, til spejlede runde nuancer, til high-end designer par, da har vi lavet en Top 10 liste - for at finde de bedste solbriller sæsonen har at byde på – og der er noget for enhver pengepung.

Quay Frankie
1. Quay Frankie - Lilla Solbriller
Dette Cool Aussie mærke har en række vintage-inspirerede solbriller, som flere breømtheder bruger, fra Cara Delevingne til Rita Ora. Vi er vilde med disse runde lilla nuancer, og vi kan endnu bedre lide prisen, som ligger på de 28 Pund, set på Zalando.co.uk.

Ray Ban 50
2. Ray Ban 50 - Rund Metal
Ray Ban´s super-populære runde metalskærme har fået en ny spejllinse. De er polariseret og kommer i fire farvekombinationer, alle med guldrammer. Set til £ 150 på Ray-ban.com.


Sienna MILES Solbriller

3. Sienna MILES Solbriller - Triwa
Vi elsker disse solbriller fra Triwa, som er inspireret af den uforlignelige Miles Davis. En klassisk Sienna ramme lavet i håndskåret gennemsigtigt Sienna acetat, med kontrasterende tonede linser i blå og sort med Optik fra Carl Zeiss Optik. Solbrilerne fra Triwa er inspireret af den korte, men levende sommer i Stockholm. Forhandles af Watchfelt.dk, og fås i flere moderne nuancer.


Le Specs Neo Noir

4. Le Specs Neo Noir
Le Specs er et andet hipt mærke. Du får designer udseende og skulpturelle solbriller, til en fantastisk pris. Dette par solbriller, får et flueben ud fra alle de nyeste trends; overdimensionerede, skildpaddeskal rammer og spejlede linser. I disse, vil du være i godt selskab -Rihanna, Beyoncé og Miranda Kerr er alle blevet set i dette brand. Er set til £50.


Kirsty Love Hjerte Solbriller

5. Kirsty Love Hjerte Solbriller
Med musikfestival sæsonen rundt om hjørnet, vil dette sjove blå og hjerteformede par solbriller passe til de festgalde piger. For cirka £10, vil disse spejlede linser få dig til at synge dit hjerte ud neden for den Orange Scene på Roskilde festivalen.

Finlay & Co - Beaumont Valnød
6. Finlay & Co - Beaumont Valnød
Det London-baserede mærke Finlay & Co har taget klassiske former og tilføjet en ny dimension, nemlig træ. Vi kan godt lide denne halvt metal, halvt valnød solbrille. Alle rammer er håndlavede og linserne er polariseret, med fuld UV-beskyttelse. Parret kan du købe ved finlayandco.com, for £170. For en ekstra £ 40 kan du tilføje din egen gravering.


Linda Farrow af Markus Lupfer Daisy Solbriller
7. Linda Farrow af Markus Lupfer Daisy Solbriller
Dette par solbriller er det rene flower power. De er lavet via et samarbejde mellem den cool tyske designer Markus Lupfer og det kendte britiske brille designer brand, Linda Farrow, som er kendt for deres iøjnefaldende, legesyge designs. Fås i seks forskellige farve kombinationer. Kan købes fra juni 2016 ved Linda Farrow.


Sassy Cat-Eye Solbriller
8. Sassy Cat-Eye Solbriller
Du kan lave et Statement med disse, uden at sprænge banken med disse glamour cat-eye solbriller. Den lyse røde kontrast til de klare arme, er et cool lool. Er set til £18.


Fendi Irdia Cat-Eye Solbriller
9. Fendi Irdia Cat-Eye Solbriller
Fendi Irdia Cat-Eye Solbriller, med den slanke stil, er et par rigtige designer solbriller fra den seneste kollektion fra det Italienske design hus FENDI Roma. De overdimensionerede og gennemsigtige acetat stel med guld detaljering er kombineret med usædvanlige zig-zag arme, besat med Swarovski krystaller. Kan købes via fendi.com, for £349.


& Other Stories D-Frame Acetat Solbriller
10. & Other Stories D-Frame Acetat Solbriller
Pasteller er overalt her i foråret, og de går ingen steder, så de er her også til efteråret. Så er du til pastel, så vil disse solbriller fra de svenske minimalistiske mestre holde dig mode rigtig up to date, hvis du altså kan lide de firkantede rammer.Konklusion
Hvis du er ude efter et designer par solbriller, så kan Fendi cat-eye stil med zig-zag arme være et smart valg, mens Triwa´s Sienna Miller solbriller rammer plet med de rette nuancer og trend - uden at det koster en formue. Og hvis du vil deltager på en sjov festival denne sommer, så vil Kirsty Love hjerteformede dame solbriller være en god idé.


Info - 1 pund svarer til 9,40 Danske Kroner, pr. den 6. maj 2016.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar